Beleggen in vastgoed, in stenen of fondsen?
22 februari 2022 
1 min. leestijd

Beleggen in vastgoed, in stenen of fondsen?

We nodigen jou van harte uit!

Een unieke mogelijkheid deel te nemen aan een webinar waarbij wij jou meenemen op de details, toepassingen, mogelijkheden, rendementen, verwachtingen en begeleiding van beleggen in vastgoed, de stenen of in de fondsen. 

Jij hebt recht hebt op het beste advies en bewezen kennis als fundering van jouw succesvolle vastgoedportefeuille. Dat is de reden dat Chepri is samengesteld uit experts, om jouw vragen te beantwoorden, kennis te delen, successen te  vieren en inspiratie op te halen.

Je verlangt directe feedback en ontvangt die onder andere tijdens dit webinar dan ook.

Ontdek hier door te leren wat optimaal vastgoed beleggen betekent tijdens dit webinar omdat die gegeven wordt door de allerbeste en succesvolle professionals die op dagelijkse basis in de vastgoedsector werkzaam zijn.  Laat je informeren en stel direct je vragen aan eigenaar Annexum Huib Boissevain en eigenaar Cube Investment Esther Dekker.

Online Meeting

  • Waar - je ontvangt een in inlogcode en bent direct aanwezig in de sessie
  • Wanneer - 15 maart 2022
  • Tijd -10.00 -11.15uur
  • Voor Sociëteit Vastgoed & Chepri Leden zijn er geen kosten aan verbonden
  • Nog geen lid? Dan kan jij vrijblijvend deelnemen om kennis met ons te maken!

Direct aanmelden en de link (gratis) ontvangen? 

Ook als je (nog) geen lid bent van Chepri, kun je tijdens dit webinar kennis maken met ons team en de sterke meerwaarde voor jou als belegger. 

Tot Chepri!


Over de schrijver
CHEPRI, het kwaliteitsnetwerk (partners & members) voor particuliere beleggers biedt jou directe toegang tot de vastgoedsector, vastgoed, kennis, netwerk, expertise én business.
Reactie plaatsen