CHEPRI gaat live op 26 maart!
24 maart 2021 
in Chepri
2 min. leestijd

CHEPRI gaat live op 26 maart!

En met trots mag ik betrokken zijn bij deze nieuwe netwerkclub voor particuliere vastgoedbeleggers. Ik mag samen met andere fantastische vastgoedexperts mijn kennis en visie op het gebied van vastgoed delen en vastgoedbeleggers begeleiden om op een gezonde manier te investeren in vastgoed.

Als ondernemer maar ook als mens, partner, collega en vriend is het soms super lastig om de juiste balans te vinden. En daar hebben we allemaal mee te maken.

Alles heeft een prijs. En 99% van de problemen die je hebt, zijn vaak het gevolg van het feit dat je de prijs voor de oplossing niet betaalt.

Een gezond lijf? Betaal de prijs van op tijd naar bed, geen alcohol (lastigšŸ˜‰šŸ„‚) en andere troep, regelmatig intensief trainen, dagelijks veel bewegen en vooral: betaal de prijs van een nogal afwijkende levensstijl dan die van de massa.

Gezonde relatie? Betaal de prijs van 100% geven zonder iets terug te verwachten. ā€œOnvoorwaardelijkā€ weet je nog? Betaal de prijs van geen externe erkenning meer door op anderen te jagen. Betaal de prijs van je schermen wegleggen en je aandacht op je partner te richten. Betaal de prijs van nee zeggen tegen al die andere opties.

Gezonde business? Betaal de prijs van kappen met afleiding. Betaal de prijs van het opgeven van zekerheid. Betaal de prijs van je shit regelen, ongeacht de omstandigheden.

Ik spreek en begeleid met BM Vastgoed veel (startende) vastgoedbeleggers. En het verbaast mij hoe gemakkelijk hierover soms wordt gedacht. Want wil je succesvol investeren/beleggen in vastgoed dan gelden exact dezelfde waardes zoals hierboven omschreven.

1. Het pand moet gezond zijn, is dat niet het geval besteed er dan kritisch aandacht aan. Wat moet je doen om het pand in gezonde staat te kunnen laten functioneren waarvoor het bedoeld is, namelijk het behalen maar ook behouden van je rendement. Laat je niet verleiden door een hoog aanvangsrendement maar kijk kritisch naar de locatie en staat van het pand en de onderliggende waarde.

2. Relaties, je moet investeren in jouw netwerk. Deel je kennis en visie, gun een ander de kennis en expertise die je hebt mogen leren van anderen en deel jouw ervaringen. Durf jouw angsten, twijfels en onzerheden te delen. Investeer in een opleiding, cursus en netwerkbijeenkomsten (zoals CHEPRI šŸ˜‰šŸ‘Œ) zodat je ook van anderen mag leren en gebruik kan maken van jouw netwerk. Handel vanuit een lange termijn visie en kennis ipv enkel een gevoel.

3. Gezonde business, zorg voor een gezond rendement maar nog belangrijker: investeer in jouw huurders, zorg voor een fijne leefomgeving zoals jij jezelf of jouw dierbaren dat zal gunnen. Een woning moet een gevoel van veiligheid en rust zijn. Wees kritisch met welke mensen (huurders, aannemers, makelaars, beheerders etc.) je in zee gaat. En maak duidelijke afspraken om de verwachtingen van en naar elkaar helder te hebben. En niet onbelangrijk wees betrokken bij de directe omgeving (buren etc.). En zorg dat je op de hoogte bent de juiste wet en regelgeving.

De massa jaagt op mogelijkheden om te krijgen wat ze willen zonder de prijs te betalen. Waardoor ze nooit krijgen wat ze willen.

Afwijkers betalen. Omdat ze weten dat de prijs van niet betalen, vele malen hoger is.

Des te belangrijker om je doelen en visie helder te hebben en sterker te zijn dan je excuus. En daar is CHEPRI voor bedoeld. Voor jou, als particuliere belegger. Wij zijn er voor elkaar om elkaar op een gezonde en eerlijke manier te helpen je doelen te realiseren maar ook te behouden. Ben je al een ervaren vastgoedbelegger? Ook dan zal CHEPRI een aanwinst zijn voor je netwerk en ben je van harte welkom.

Vrijdag 26 maart gaat CHEPRI live en ben ik live te gast bij ā€œreal estate radioā€. Zorg dat je erbij bent ( vanaf 14uur live via www.realestateradio.nl ) en stuur mij gerust een berichtje voor meer info. Tot de 26e en iedereen van CHEPRI kijkt ernaar uit om jou te mogen ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Donny Verboom

BM Vastgoed

Over de schrijver
CHEPRI, het kwaliteitsnetwerk (partners & members) voor particuliere beleggers biedt jou directe toegang tot de vastgoedsector, vastgoed, kennis, netwerk, expertise Ć©n business.
Reactie plaatsen