CHEPRI

Klaar om te investeren in vastgoed?

De afgelopen jaren hebben we talloze cursussen, seminars, masterminds en coaching trajecten in verschillende vormen aangeboden om ondernemers te helpen met hun beleggingsvraagstukken. Deze voegen we nu samen tot  één complete totaaloplossing waarmee wij samen jouw inzichten, toepassingen, mogelijkheden en uitvoering een succesvolle boost geven.

Met gepaste trots presenteren wij: CHEPRI+

Dit unieke coaching-concept is dé oplossing voor iedere ondernemer, op ieder niveau die zijn/haar vastgoed optimaal effectief wil begeleiden, beheren en duurzaam wenst te maken door waardevolle groei en succesvolle ontwikkeling. Door middel van 1-daagse of 3 maandelijkse coaching helpen wij jou concreet verder met jouw ambities.

Direct aanmelden
Beleggen doe je alleen als je geld een lange tijd kunt missen. Mij werd heel duidelijk verteld wat beleggen betekent. Toen bleek dat een fonds voor mij waardevoller was dan stenen. Dat is goed advies!
societeit-vastgoed-chepri-embleem-goud
lid Chepri
Je belegt het liefst met advies. Daarom was het voor mij goud dit te doen met de de experts van Chepri waarbij ze mij  konden vertellen waar ik op moet letten. Zo heb ik absoluut betere keuzes kunnen maken.
societeit-vastgoed-chepri-embleem-goud
lid Chepri
Waarom beleggen in vastgoed? Ik wilde een stabiel rendement, en elke maand huuropbrengsten ontvangen, verzekerd zijn van langjarige inkomsten met focus op duurzaam investeren.
societeit-vastgoed-chepri-embleem-goud
lid Chepri

Dit is wat je krijgt met CHEPRI+

donny-verboom-chepri

CHEPRI+ Coaching

CHEPRI biedt toegang tot de professionele vastgoedsector, heeft alle erkende experts aan boord die jou verder helpen, en is in staat jou te begeleiden bij het totale vastgoed beleggingsproces. Daarom bieden wij jou ook persoonlijke coaching, zodat jij constant weet waar je mee bezig bent en je verantwoord kunt beleggen.  Wij weten waar jij naar op zoek bent terwijl je nu mogelijk nog tegen obstakels en vragen oploopt. 

We zijn het al wel meteen over één ding eens. Jij hebt interesse in investeren in vastgoed, beleggen, en je wenst de beste adviezen en invullingen. Welkom bij Chepri, hier zit je goed. Laten we samen aan het werk gaan. 

Onze coaches drs. Esther Dekker MSV en Donny Verboom MSV helpen jou concreet en persoonlijk verder!

huurprijs-bepalen-chepri

Waarom een coach? 

 • Bepalen van de beste strategie passend bij jouw manier van investeren.
 • Leer hoe je de juiste mensen en experts om je heen kan verzamelen (netwerk).
 • In alle marktomstandigheden de beste beleggingen uitvoeren.
 • Analyseren van deals - hoe bepaal je wat interessant is?
 • De beste manieren om te financieren en te beheren.
 • Waarde creëren door te denken in oplossingen.
 • Wij verbinden jou aan de partners van Chepri die jou concreet verder helpen.

Direct starten

Jij krijgt intensieve begeleiding om jouw vastgoedplannen uit te voeren. Zie ons als de deskundige begeleider die exact weet waar je tegenaan kunt lopen. Wij helpen je, geven advies en laten je concreet zien wat mogelijk is, en daar horen concrete begeleidings-mogelijkheden en inzichten natuurlijk ook bij.

Overtuigd? Meld je aan!

Direct aanmelden

Wat jij krijgt bij CHEPRI+ Coaching

Coaching Chepri

3 Maanden CHEPRI+

Na het volgen van de opleiding voor de particuliere belegger die wij aanbieden, kun jij deelnemen aan het coaching traject.  Wij begeleiden jou dan 3 maanden en tijdens deze coaching wordt jij een professional in beleggen. Natuurlijk krijg je ook direct de mogelijkheid aan te kopen.
Kosten € 3999,-.
 

Coaching Chepri

2 coaching dagen per maand, 3 maanden lang

Dit betekent concreet 2 coaching dagen per maand waarbij jij directe inzichten krijgt, praktijkvoorbeelden ervaart, panden ziet en beoordeelt, in gesprek gaat met de experts en al jouw vragen kunt stellen.

Directe mogelijkheden bij vastgoed objecten

Daarbij bieden wij jou directe mogelijkheden zodat jij kunt besluiten of dit is wat jij zoekt of wenst. Natuurlijk kun jij dan ook direct de experts raadplegen over juridische, fiscale of verhuur vragen. Alles om jou handvatten te bieden tot jouw eigen vastgoedpanden en de groei van jouw portefeuille.

Intensieve begeleiding

Als jouw coach stimuleren wij je om je eigen acties op touw te zetten en krijg je intensieve begeleiding om jouw vastgoed plannen op te bouwen. Zie ons als de deskundige begeleider die exact weet waar je tegenaan kunt lopen.  Wij helpen je, geven advies en laten je concreet zien wat mogelijk is, en daar horen concrete begeleidingsmogelijkheden natuurlijk ook bij.

Jij wil beleggen of vervolgt met duurzaam investeren

Wij weten waar jij naar op zoek bent. Dat je nu nog tegen obstakels en vragen oploopt. We zijn het al wel meteen over één ding eens. Jij wil investeren in vastgoed, beleggen, en je bent op zoek (of liever gezegd op weg) naar mogelijkheden voor de toekomst. Jouw toekomst. Welkom bij Chepri, hier zit je goed. Laten we samen aan het werk gaan.

mindset

Buiten de 3 maandelijkse coaching ook 1-daagse coaching mogelijk

Buiten het 3 maandelijkse traject kun jij ook één daagse coaching boeken via de experts van Chepri. Je kunt met een swot van maximaal 8 personen in een persoonlijke coaching met de experts direct in gesprek gaan, gedurende een hele dag. De intake hiervoor is gratis en zonder fee. De kosten voor één dag zijn € 995,- excl. btw pp. Na deze dag ben jij in basis op de hoogte van jouw doelen en weet je hoe je deze bereikt.

Klaar om te groeien? Meld je aan!

1 Daagse Coachingsessie

995,-
1 Daagse Vastgoed Beleggers coaching
 • Tijdens de één daagse coaching via een van de experts van Chepri krijg jij antwoorden op jouw directe vragen over beleggen en investeren. Je kunt met een swot van maximaal 8 personen in een persoonlijke coaching met de experts direct in gesprek gaan, gedurende een hele dag.

 

 • De intake hiervoor is gratis en zonder fee. Je sluit de dag af met een certificaat.
Beste Keuze

3 Maanden Persoonlijke Coaching

4999,00
3999,-
3 mnd Vastgoed Beleggers Coaching
 • Interesse in persoonlijke coaching? Boek dan nu dit unieke en persoonlijke coaching traject. Wij begeleiden jou intensief 3 maanden lang, 2 dagen per maand en berekenen een kostendekkende bijdrage voor (€ 3999,- excl. Btw pp). 


 • Dit betekent concrete coachingdagen met nieuwe inzichten, persoonlijke begeleiding, het voorstellen aan mogelijke partners en directe tools.