Chepri rocks!
07 juni 2021 
in Chepri
3 min. leestijd

Chepri rocks!

Nog maar 2 maanden onderweg en nu al zoveel gerealiseerd met Chepri, dat is echt geweldig.

Het is duidelijk dat de particuliere beleggers die willen investeren in vastgoed, op zoek waren naar een netwerk om kennis en informatie te delen. Daarnaast is er veel belangstelling voor de opleiding/cursus Beleggen die op 10 juni as live gaat.

Een unieke opleiding, samengesteld door de experts. Met honderd video’s om jou alles te leren over beleggen en investeren. De cursus is opgenomen zodat jij deze kunt volgen wanneer jij wilt, op een tijdstip dat het jou past.

We gaan jouw perfecte vastgoed strategie definiëren zodat je jouw financiële doelen in een rap tempo haalt. Jij leert van de experts wat de invullingen zijn waarom investeren in vastgoed zo aantrekkelijk is en blijft. Wij leren je hoe je de beste deals kunt vinden en hoe jij deze kunt sluiten. We geven antwoord op jouw vraag, wat zijn nou goede deals en hoe maak je een beleggingspand beter zodat je meer rendement kan maken? We nemen jou mee op vastgoedwetgeving:  Leer hiermee de mogelijkheden binnen de wet kennen om jouw vastgoed portfolio optimaal op te bouwen.

Heb je vragen over vastgoed en fiscaliteit? De experts nemen jou mee zodat jij de vastgoed belasting en juridische grondbeginselen succesvol toe kunt passen om snel te kunnen groeien. Belangrijk aspect bij beleggen, verhuur. In deze module hierover leren wij je hoe je zelden leegstand, kwalitatieve huurders en waterdichte contracten realiseert plus een maximaal rendement door een perfecte huurprijs. Beheren van vastgoed is ook zo’n essentieel onderdeel: Leer hier de technische aspecten van vastgoed en hoe jij je panden optimaal onderhoud.

Natuurlijk nemen we je ook mee op gedeelde ervaringen van ervaren beleggers die reeds een grote portefeuille hebben opgebouwd. Dit is uniek om van te leren en zelf toe te kunnen passen.

Zo nemen wij je graag mee op een stappenplan waarmee jij gaat starten, of succesvol gaat vervolgen met investeren en beleggen in vastgoed. We sluiten de opleiding af met een dag op ons hoofdkantoor waar we al je vragen beantwoorden, samen met jou een tweetal casussen uitwerken uit de praktijk en natuurlijk is er de hele dag ruim de tijd om te netwerken met andere beleggers!

Om het voor jou nog aantrekkelijker te maken aan te sluiten bij dit netwerk, beseften wij dat als je weet hoe je moet beleggen, het natuurlijk prettig is als je het ook direct kunt gaan uitvoeren.

Investeren in vastgoed

Daarom zijn wij een samenwerking met de grootste investeerder in vastgoedfondsen aangegaan, Annexum, en kunnen wij jou directe toegang bieden tot de renderende vastgoedfondsen. Uniek want jij kunt direct contact opnemen met de adviseurs van Annexum die jou helpen de beste keuze te maken voor jouw belegging.

Daarnaast gaan wij ook off market vastgoed aanbieden. Chepri is onderdeel van stichting Sociëteit Vastgoed en gaat niet makelen of adviseren. Wel brengen wij, door samen te werken met de experts, jou direct in contact met waardevolle vastgoed beleggingspanden. Je kunt ernaar uitzien dit binnenkort te mogen ontvangen in een nieuwsbrief, waarin je door op het pand wat je interesseert te klikken en daarmee direct in contact te komen met de verkopende partij. Uiteraard allen kwalitatieve adviseurs en beleggers die jou graag verder helpen.

Omdat we het jou zo makkelijk mogelijk willen maken, hebben we inmiddels ook samenwerkende partners die jou snel en effectief verder helpen met jouw hypotheek, financiering, beheer of advies bij verhuur of aankoop.

Alles onder een dak.

Er is sinds dit voorjaar een naam voor succesvol beleggen met rendement: Chepri.

Opgestart en ontwikkelt voor jou. Omdat wij vinden dat elke persoon die de wens heeft particuliere belegger te zijn recht heeft op eerlijk en goed advies om een duurzame vastgoedportefeuille op te kunnen bouwen, die daadwerkelijk rendeert.

Daarom helpen wij particuliere beleggers bij het maken van de juiste beslissingen in de opbouw naar een renderende maar vooral waardevolle en duurzame vastgoedportefeuille.

Investeren in vastgoed is een belangrijk aspect dat jouw leven verandert.

Daarom is het beste advies van de experts, directe toegang tot vastgoed (te koop of te verkopen), inzichten in kennis en directe toegang tot een netwerk wat jou verder helpt essentieel.

Daarmee bouw jij niet alleen je vastgoed, daarmee bouw jij je leven, zoals jij dat nu wenst.

Tot gauw bij Chepri,

Veel liefs, Claudia

Over de schrijver
CHEPRI, het kwaliteitsnetwerk (partners & members) voor particuliere beleggers biedt jou directe toegang tot de vastgoedsector, vastgoed, kennis, netwerk, expertise én business.
Reactie plaatsen