Dam tot Dam voor Artsen Zonder Grenzen
11 oktober 2022 
in Chepri
2 min. leestijd

Dam tot Dam voor Artsen Zonder Grenzen

Hoewel ik in het verleden vaak heb deelgenomen aan halve marathons en andere loopevenementen zoals de Dam tot Dam, was ik de laatste jaren wat minder actief op het gebied van hardlopen. Ik liep nog wel, maar maximaal een kilometer of 8 en altijd samen met mijn hardloopmaatje Chris.

 Chris werkt bij Artsen zonder Grenzen en stelde voor om samen voor Artsen zonder Grenzen mee te doen aan de Dam tot Dam. Artsen zonder Grenzen biedt medische hulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en dodelijke ziektes. Kort geleden heeft Artsen zonder Grenzen ook in Nederland hulp geboden in Ter Apel. Voor al die hulp en inzet van (medische) professionals is natuurlijk veel geld nodig. Artsen zonder Grenzen neemt echter geen geld aan van overheden, om zo de onpartijdigheid volledig te waarborgen. Artsen zonder Grenzen is daardoor volledig afhankelijk van donaties van bedrijven en particulieren. Daar wilde ik natuurlijk graag mijn steentje aan bijdragen.

 Afgelopen zondag was het zo ver: de Dam tot Dam. Helaas was ik niet zó goed getraind als ik had gehoopt. Een week voor de Dam tot Dam werd ik nog getroffen door één van de vele kinderopvangziektes die je in ruil voor maandelijkse betaling van een klein vermogen retour krijgt van de kinderopvang. En dan het weer: om te huilen. Al voor de start waren mijn sokken drijfnat door één van de vele hoosbuien die ik de volgende 16,1 km (vergeet vooral die laatste 100 meter niet) op mijn dak kreeg. Het was niet leuk, het duurde heel lang, ik heb enorm afgezien en ik doe het volgend jaar gewoon weer! Het kan toch niet slechter gaan en de supporters langs de kant waren geweldig! Maar het belangrijkste: er is een heel mooi bedrag opgehaald voor Artsen zonder Grenzen dat ook nog eens verdubbeld wordt door een anoniem bedrijf.

 Artsen zonder Grenzen steunen kan natuurlijk ook nu nog, kijk op: https://www.artsenzondergrenzen.nl/doneer/doe-een-gift/.


Met vriendelijke groet,

Logo Köster Advocaten N.V.

Claudia van Meurs-Janssens
 ADVOCAAT

DREEF 22, 2012 HS HAARLEM, POSTBUS 5287, 2000 CG HAARLEM

06-81688285
+31 (0)23 5 125 025

vanmeurs@kadv.nl

Over de schrijver
CHEPRI, het kwaliteitsnetwerk (partners & members) voor particuliere beleggers biedt jou directe toegang tot de vastgoedsector, vastgoed, kennis, netwerk, expertise én business.
Reactie plaatsen