De certificeringcursus BELEGGEN is live!
11 juni 2021 
2 min. leestijd

De certificeringcursus BELEGGEN is live!

Hi,

Wat is het fijn je vandaag heel goed nieuws te mogen brengen.

De 13 online modules van de opleiding waar jij graag aan wil beginnen staan live! Gefeliciteerd, dat betekent dat jij direct kunt starten.

Nog even bekijken wat je mag verwachten? https://chepri.eu/opleiding-vastgoedbelegger/

We hebben de modules in een ‘drip-vorm’ aangeboden, dat wil zeggen dat er elke dag een nieuwe module live gaat als jij start. Zo kun jij je voortgang in de gaten houden en blijf je alert op de volgende module, vol kennis en informatie over beleggen.

Hoe werkt het?

* Je logt in met jouw persoonlijke gegevens via de website www.chepri.eu (knop inloggen)

* Daar vind je aan de rechterkant, onder de aankomende events het katern van het Chepri certificeringsprogramma

* Klik daarop en je kunt direct starten met de eerste module, die je meeneemt op persoonlijke motivatie. Daar begint het tenslotte allemaal mee!

* Je kunt je ook direct aanmelden voor de examendagen. Je kunt dit jaar kiezen uit 30 augustus of 16 december.

* Aanmelden kun je gemakkelijk door te mailen naar Ledenservice ( ledenservice@societeitvastgoed.eu) door je naam en email door te geven, met de preferente datum.

* Je ontvangt dan voorafgaand aan het examen alle details, zoals locatie, tijden en invulling.

* Tijdens de examendagen (de prijs is all inclusive, dus er komen geen kosten bij) gaan we met de experts 2 vastgoed casussen oplossen.

* Er is de hele dag een fijne catering geregeld en je sluit de dag af met de overhandiging van jouw certificaat: Vastgoed Belegger

Je ontvangt na je examen een nieuwsbrief met alle details over vastgoed en vastgoedfondsen, en vanaf dat moment kun je daar iedere 2 weken naar uitkijken. Natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via social media en de blogs en artikelen op de Chepri website. Blijf die dus volgen.

Maar nu eerst, de start van jouw opleiding en cursus!

Heb je vragen over de stof of de informatie?

-> Check dan de data van de Q &A (https://ledenchepri.eu/events), zodat jij je aan kunt melden en direct jouw vragen aan de experts en docenten kunt stellen.

-> Heb je vragen die niet kunnen wachten? Mail dan even naar info@chepri.eu We nemen direct contact met je op!

Heel veel succes en heel graag tot snel bij onze volgende meeting!

* Online kun je deelnemen aan het webinar van Esther en Donny op 24 juni as (https://chepri.eu/webinar-starten-met-investeren/)

* Live kun je je nu al aanmelden voor de meeting bij Donny op kantoor in Arnhem op 9 september as, waar wij je meenemen naar een van zijn beleggingspanden en je vertellen wat makelaars je normaliter niet vertellen. (https://societeitvastgoedeu.plugandpay.nl/checkout/september-chepri-back-2-business)

Tot Chepri!

#joinus # #webinar #motivatie #blogs #vastgoed #beleggen #chepri #growwithus #thisisyournetwork #bethebestyoucanbe

Over de schrijver
CHEPRI, het kwaliteitsnetwerk (partners & members) voor particuliere beleggers biedt jou directe toegang tot de vastgoedsector, vastgoed, kennis, netwerk, expertise én business.
Reactie plaatsen