Eerste live event Chepri was een succes!
29 april 2021 
in Chepri
4 min. leestijd

Eerste live event Chepri was een succes!

Na het waardevolle webinar wat Donny Verboom MSV en drs. Esther Dekker MSV vorige week gaven voor de enthousiaste en geïnteresseerde particuliere beleggers was het op 28 april 2021 tijd voor het eerste live event.

Masterclass & Lunch

We startten met een uitgebreide kennismaking met heerlijke koffie nadat de gasten (gratis) konden parkeren in de garage en welkom werden geheten in het aantrekkelijke clubhuis van Sociëteit Vastgoed. Uiteraard hielden we gepaste afstand en was er alle ruimte om volledig covid proof met elkaar in gesprek te gaan.

Het was een eer de gasten persoonlijk welkom te heten als Founder van Sociëteit Vastgoed & Company. Aandachtig werd geluisterd toen er in het kort verteld werd over de reden van de lancering van dit netwerk, de belangrijke toepassingen van de geboden opleidingen en coaching en er inzage gegeven werd in de te verwachten agenda-invulling.

Terwijl de tafels gedekt werden voor een verrukkelijke lunch, werden de gasten uitgenodigd deel te nemen aan een korte masterclass beleggen en vastgoedrekenen met hefboomwerking door Jan van den Hogen.

Jan is docent aan Sociëteit Vastgoed Academy, auteur van 38 boeken over vastgoed en daarnaast was hij degene die ervoor zorgde dat het grootste deel van de Zuidas in Amsterdam op naam van Deka Immobiliën GmbH kwam te staan. Een van werelds grootste beleggers.

Jan is nu het wereldwijde aanspreekpunt voor logistiek vastgoed, en stemt af met klanten als Amazon. Op zijn eigen onnavolgbare wijze deelde hij waardevolle en direct toepasbare kennis, terwijl hij met zijn bekende humor de gasten direct inzage gaf in mogelijke rendementen bij hun beleggingen. Huurprijzen ten aanzien van koopprijzen, rekenmodellen voor rendement en inzage in financieringsvormen werden kort aangestipt, die direct duidelijkheid gaven over beleggen. De gasten stelden hun vragen en hier werd een goede inzage over gedeeld.

Netwerken en kennis delen

We stelden ons aan elkaar voor, deelden onze wens te gaan beleggen of gaven meer inzage in reeds gerealiseerde vastgoedportefeuilles. Het zorgde ervoor dat alle aanwezigen de gelegenheid kregen elkaar direct beter te leren kennen, en daarnaast beleggerservaringen, vastgoedinformatie en ook persoonlijke kennis konden delen.

Als bestuursleden waren buiten Jan ook Donny Verboom en mr. Ewoud Pranger MSV aanwezig. Ook zij vertelden met voorbeelden uit de praktijk meer over hun professionele invulling van werken in de vastgoedsector, en hun betrokken meerwaarde voor de leden van het Chepri netwerk.

We spraken, terwijl we aanschoven aan de rijkelijk gevulde tafels met heerlijke luxe broodjes, salades en een assorti van vers fruit, enthousiast over de toegevoegde waarde die nu al ervaren werd!

Er werd van plaats gewisseld om elkaar te kunnen spreken, er werden gegevens genoteerd en de eerste afspraken werden ingepland. Ontzettend leuk dat een van de relaties van Esther haar direct na de lunch berichtte dat hij de bijeenkomst als zeer zinvol had ervaren, en zich verheugde op de volgende.

Dank daarvoor!

En natuurlijk zitten wij als Team Chepri niet stil na deze mooie meeting.  Er worden gesprekken gevoerd met relaties uit het netwerk van Sociëteit Vastgoed, zodat wij dadelijk voor de Premium leden ook off market vastgoed aan kunnen gaan bieden. Zowel nationaal als internationaal.

Daarnaast zullen we ook directe toegang tot gerenommeerde en concreet renderende fondsen in vastgoed ter beschikking gaan stellen. Zo kunnen onze leden direct starten met investeren en beleggen, terwijl wij ze tijdens de 2-wekelijkse Q & A sessies met het bestuur (welke vragen heb jij?) direct kunnen begeleiden bij vragen.

En dat niet alleen.

Door onze samenwerkingspartners kunnen wij ook de toegang bieden tot een optimale begeleiding voor bijvoorbeeld financieringen, software voor verhuur en nog veel meer.

Opleidingen

Ondertussen werken wij hard aan de opnames en invulling van de gecertificeerde opleiding die door de experts wordt ingesproken, waarbij ze worden gefilmd zodat de aanwezige kennis die zij op dagelijkse basis inzetten in de vastgoedsector, op de meest prettige en gemakkelijke wijze bij jou terecht komt.

Hoe kun jij hier jouw kennis door versterken en een beleggingsexpert worden?

Door je aan te melden voor deze 13 opleidingsmodules die online worden aangeboden. Je kunt de modules zowel via de website als via de app volgen en natuurlijk zorgen wij dat je alle linken en aanwijzingen krijgt, zodat dit direct uitvoerbaar is. En altijd terug te kijken!

Wij blijven de opleiding upgraden zodat het steeds actuele inzichten biedt, die direct toepasbaar is voor beleggen in de huidige markt.

Waardevol?

Zeer zeker, je krijgt echt alle tools ter beschikking. Je ontvangt een werkboek en sluit af met een toets, waarna je jouw certificering tot belegger ontvangt. Daarna krijg jij direct toegang tot de pagina’s met off market vastgoed.

Wil je je dan nog iets verder verdiepen in de details of meelopen met de experts? Dat kan ook. Met Chepri+ kun je ook van dat unieke beleggingsprogramma gebruik maken.

Alles om jou als belegger de beste deals, direct toepasbare waardevolle kennis en het sterkste en meest loyale netwerk te bieden wat resulteert in duurzaam en langjarig rendement.

Als stichting zonder winstoogmerk wensen wij hiermee de vastgoedsector verder te professionaliseren, terwijl we alle stakeholders daar op de meest positieve wijze bij begeleiden!

Tot Chepri!

societeit vastgoed

 

Over de schrijver
CHEPRI, het kwaliteitsnetwerk (partners & members) voor particuliere beleggers biedt jou directe toegang tot de vastgoedsector, vastgoed, kennis, netwerk, expertise én business.
Reactie plaatsen