Kennismaken met Chepri!
23 april 2021 
in Chepri
3 min. leestijd

Kennismaken met Chepri!

Welkom bij Chepri!

Wat fijn dat jij je aangemeld hebt om de nieuwsbrief van Chepri te ontvangen, deze blog leest, ons volgt op social media en interesse hebt in dit unieke netwerk!

Mogen we onszelf even voorstellen?

Chepri is onderdeel van stichting Sociëteit Vastgoed, hét netwerk en de business organisatie in de vastgoedsector waar alle grote, en middelgrote vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, bouwers, financiers en juridische dienstverleners zijn aangesloten. Er is in 4 jaar tijd een loyaal en sterk bolwerk gerealiseerd, waar ook een vastgoed Academy onderdeel van is.

Dit netwerk is een goede afspiegeling van de vastgoedsector, waarbij ook veel aandacht gegeven wordt aan duurzaamheid, samenwerkingen en persoonlijke ontmoetingen.

Het ontstaan van Chepri

In 2021 bleek er een duidelijke vraag te zijn naar vastgoed opleidingen, trainingen én het aanbieden van kwalitatief vastgoed voor particuliere beleggers. Plus de mogelijkheid elkaar als beleggers en investeerders elkaar op een prettige en laagdrempelige wijze te vinden. Om met elkaar af te stemmen, ervaringen te delen en te leren van elkaar.

Wij besloten dat het tijd was voor Chepri, omdat kennis, informatie, details over de vastgoedsector en een directe verbinding met alles wat met vastgoed te maken heeft, jou op de meest toegankelijke manier, direct en concreet verder gaat helpen als particuliere belegger.

Het Bestuur

Wij hebben het bestuur samengesteld uit juist die experts die op dagelijkse basis in hun eigen bedrijven professioneel werkzaam zijn in het vastgoed, en daar succesvol in zijn. Zij kunnen jou dus direct helpen met de juiste informatie.

 • De founder van Sociëteit Vastgoed, Chepri, Real Estate Radio en Sociëteit Vastgoed is Claudia van Haeften MBA MSV, al ruim 20 jaar werkzaam in het vastgoed en altijd bereid het beter en waardevoller te maken voor anderen. Zij voert het dagelijks bestuur uit van de stichting en Sociëteit Vastgoed Academy bv, waar honderden leden op dagelijkse wijze geïnformeerd en samengebracht worden tijdens fijne bijeenkomsten.
 • De co-founder van Chepri en Real Estate Radio, plus de eigenaar van Max Property Capital en directeur en co-founder van Cube Investment Esther Dekker MSV, blogger, vlogger en vastgoedexpert die al jarenlang trainingen en coaching verzorgd voor particuliere beleggers en hier op dagelijkse basis kennis over deelt op haar social media pagina’s. Esther is voorzitter van het bestuur.
 • Rogier van Heeswijk MSV, eigenaar van Rox Legal, notaris, die online vastgoed veilingen begeleid, een notariskantoor in Rotterdam aanstuurt en jaarlijks honderden vastgoedeigenaren begeleidt en adviseert, op grote en kleine schaal. Voor direct advies en steengoede begeleiding.
 • Ewoud Pranger MSV, fiscalist, eigenaar van ITPA die op dagelijkse basis in zijn praktijk particuliere vastgoedeigenaren verder helpt en adviseert bij hun juridische mogelijkheden en oplossingen biedt voor alle belastingvragen (heel belangrijk bij vastgoedaankopen!).
 • Donny Verboom MSV, eigenaar Boom & Meijer Vastgoed, voorzitter en oprichter Arnhemse Verhuurdersvereniging en eigenaar Hoetink Makelaars. Donny kan uit de praktijk al jouw vragen beantwoorden over aankopen, verhuren, investeren en goed en renderend vastgoed. Donny stuurt zijn kantoren, samen met zijn team, op de meest persoonlijke wijze aan.
 • Jan van den Hogen MSc MRICS MSV, de man die ooit de Zuidas in Amsterdam op naam van Deka Immobiliën GmbH zette, een van de 5 grote vastgoedbedrijven ter wereld. Auteur van meer dan 38 vastgoedboeken, begeleider van globaal vastgoed met partijen als Google en Amazon en docent bij Sociëteit Vastgoed Academy. Een toegankelijke en vriendelijke vraagbaak die alle ins en out van de vastgoedsector kent en deze graag met jou deelt.

Fijn dit even met jou te mogen delen!

Heb jij je aangemeld voor de nieuwsbrief en benieuwd wat je mag verwachten?

De Chepri nieuwsbrief

 • Uitnodigingen voor de meetings & events
 • Informatie over vastgoed coaching en investeren in vastgoed
 • Nieuws van het bestuur
 • Details over de Q & A die we iedere 2 weken organiseren
 • Wanneer kun jij aan het volgende webinar over beleggen deelnemen?
 • Welke nieuwe blogs zijn aan de website toegevoegd?
 • Nieuws uit de vastgoedsector
 • Informatie uit het netwerk van Sociëteit Vastgoed
 • Invitaties voor de vastgoedradioshow, Real Estate Radio
 • Opleidingen die je als lid van Chepri kunt volgen met 50% korting bij de Academy
 • Nieuwe cursussen die toegevoegd zijn aan de online Academy (via de app)
 • Binnenkort voor leden van Chepri toegang tot online portal met uniek en off market vastgoed voor duurzame beleggingen
 • En nog veel meer!

We kijken uit naar je komst bij de komende meetings, webinars, trainingen, coaching-sessies en bijeenkomsten om jou direct aan andere beleggers voor te mogen stellen of om jouw vragen over vastgoed te kunnen beantwoorden.

Tot Chepri!

Hartelijke groet en graag tot gauw namens ons team.

 

 

 

Over de schrijver
CHEPRI, het kwaliteitsnetwerk (partners & members) voor particuliere beleggers biedt jou directe toegang tot de vastgoedsector, vastgoed, kennis, netwerk, expertise én business.
Reactie plaatsen