mr. Claudia van Meurs sluit aan bij bestuur Chepri
03 december 2022 
in Chepri
2 min. leestijd

mr. Claudia van Meurs sluit aan bij bestuur Chepri

"Met ruim tien jaar ervaring als advocaat en een specialisatieopleiding huurrecht op zak, heeft Claudia van Meurs gedegen kennis van het huurrecht. Claudia staat de professionele en particuliere verhuurder van woonruimte terzijde in alles waar hij of zij in het kader van de huurovereenkomst en de relatie met de huurder mee te maken kan krijgen. Claudia treedt alleen op namens de verhuurder van woonruimte en dus niet namens huurders van woonruimte. Dat is een bewuste keuze, omdat het beleggen in vastgoed een vorm van ondernemen is met een zakelijke inslag die Claudia aanspreekt. Daarom weet zij precies wat er voor de verhuurder van woonruimte speelt, zowel op het juridische vlak als in de politiek. Zij deelt daarover regelmatig posts op social media, zoals LinkedIn en Instagram. Daarnaast publiceert zij regelmatig in vakmedia zoals Vastgoedmarkt.nl, maar ook in juridische tijdschriften zoals het Tijdschrift voor Huurrecht in Praktijk (de HIP). Naast auteur is Claudia ook redactielid van de HIP.

Claudia verheugt zich er enorm voor om deel uit de maken van het bestuur van Chepri en om in samenwerking met de overige bestuursleden op te komen voor de belangen van particuliere verhuurders. Claudia weet uit ervaring dat het beeld dat van particuliere verhuurders wordt geschetst vaak onjuist is en dat de particuliere verhuurders juist keihard nodig zijn om te zorgen voor de bouw, verduurzaming en instandhouding van voldoende huurwoningen."

Met vriendelijke groet,


Claudia van Meurs-Janssens
 ADVOCAAT

CHEPRI


DREEF 22, 2012 HS HAARLEM, POSTBUS 5287, 2000 CG HAARLEM

Telefoon06-81688285
+31 (0)23 5 125 025

E-mailvanmeurs@kadv.nl
 

 
Over de schrijver
CHEPRI, het kwaliteitsnetwerk (partners & members) voor particuliere beleggers biedt jou directe toegang tot de vastgoedsector, vastgoed, kennis, netwerk, expertise én business.
Reactie plaatsen