Nieuws voor onze leden!
21 juli 2021 
2 min. leestijd

Nieuws voor onze leden!

Allerbeste leden van Chepri,

Even een update voor jou waar we staan en hoe we willen vervolgen zodat jullie daarop kunnen reageren.

Chepri is nu 3,5 maand van start en de aanmeldingen voor de nieuwsbrief stijgen wekelijks. Dat is ontzettend fijn want hierdoor wordt ons bereik groter en kunnen we meer particuliere beleggers helpen, bijstaan en ondersteunen. 

Actieve en enthousiaste deelnemers gebruiken de online omgeving en daarmee nemen ze deel aan de opleiding en de modules vastgoedbeleggen. In de mail ontvangen we hier ook regelmatig vragen over en natuurlijk worden deze direct beantwoord.  

Uitbreiding modules vastgoed beleggen

Vandaag wordt de opleiding weer verder uitgebreid met de opnames met 2 taxatie experts uit het netwerk van Sociëteit Vastgoed. Deze zullen de komende weken aan de modules toegevoegd worden. Daar kun je je dus alvast op verheugen, want dit geeft weer meer inzichten. Zoals afgesproken zijn de extra en nieuwe modules zonder bijkomende kosten te volgen voor jou als lid. 

Er hebben zich inmiddels reeds een aantal deelnemers aangemeld voor de examen dag eind augustus. Heb jij interesse dan ook aan te sluiten? Laat het ons weten, dan reserveren wij jouw plaats zodat ook jij geregistreerd belegger bent na afloop van deze dag, vol kennisdeling en netwerkversterking. 

We hebben iedere maand dat Chepri nu bestaat live en online meetings georganiseerd. De webinars van Donny en Esther zijn blijvend te volgen.  Je kunt je daar steeds voor opgeven op een tijdstip dat het jou past!

De q&a die we elke maand organiseren voor onze leden blijkt een fantastische aanvulling, de eerste met Ewoud heeft veel succes en opvolging gehad. 

 Er zijn nieuwe partners aangesloten zodat we de leden een goede en kwalitatieve invulling kunnen bieden op het gebied van financieringen, beheer,  vastgoed aankopen en begeleiding.

Opleiding Beleggen

Vandaag zal de eerste nieuwsbrief verstuurd worden met alle opleidingen die Sociëteit Vastgoed & Company aanbiedt, ook die van Chepri wordt daarin meegenomen. Ben je nog niet gestart met de opleiding? Dan is deze zomer periode een geweldige tijd om daarmee te starten. 

De pagina's met het actuele vastgoed aanbod worden nu wekelijks aangevuld, met zowel direct vastgoed in Nederland, in Spanje én vastgoedfondsen. Een unieke mogelijkheid voor jou als particuliere belegger, het aanbod wordt direct doorgezet naar de professionele bemiddelaar zodat we jou landelijke dekking kunnen bieden.

Volgende meeting

In september is de volgende meeting, deze keer bij Donny met een bezoek aan panden in de binnenstad van Arnhem. In september vervolgen we ook onze gesprekken met RNHB met een unieke mogelijkheid netwerk en kennis te delen voor de particuliere beleggers. Nog even geduld, dan gaan we alles met jou delen! In oktober zijn we te gast bij Benkey in Laren.  Bekijk onze agenda maar even, zodat je niets mist. 

Dan een vraag aan jou als gewaardeerd lid:  Heb je ideeën voor de vastgoedradioshow, meeting of nieuwsbrief, laat het ons ajb weten! Je kunt op deze post reageren of even mailen naar info@chepri.eu

We nemen dan snel contact met je op. 

Ik hoop dat ik jullie hiermee weer optimaal geïnformeerd heb. Geniet van deze zomertijd, ik verheug me jullie snel weer te zien en spreken. 

 

Met een hartelijke groet,

Sociëteit Vastgoed

Claudia van Haeften MBA MSV 

Founder & Directeur

Over de schrijver
CHEPRI, het kwaliteitsnetwerk (partners & members) voor particuliere beleggers biedt jou directe toegang tot de vastgoedsector, vastgoed, kennis, netwerk, expertise én business.
Reactie plaatsen