Op weg naar groei
10 juni 2021 
3 min. leestijd

Op weg naar groei

Een bijzondere dag vandaag!

Vandaag mogen wij niet alleen gasten (leden en geïnteresseerden) ontvangen voor een Masterclass en update, vandaag is ook de Certificeringscursus Beleggen live gegaan.

Dat betekent dat alle leden die zich ingeschreven hebben voor deze opleiding, vanaf vandaag via de website (en via de Huddle app) direct toegang hebben tot deze top-opleiding.

In 13 modules nemen de experts jou mee op alle details van beleggen in vastgoed. De 2 data waarop jij de cursus met een certificaat af kunt gaan sluiten zijn: 30 augustus en 16 december 2021. Je kunt je hier binnenkort voor aanmelden.

Tijdens deze afsluiting van de cursus gaan de experts een tweetal casussen met jou doornemen en natuurlijk zorgen wij ervoor dat er de hele dag een fijne catering is, en je direct kunt kennismaken met de andere leden en cursisten.

Wat wij ook vandaag met jou mogen gaan delen, is dat jij vanaf deze week ook de vastgoedfondsen van Annexum bij Chepri kunt gaan bekijken. Je ziet direct wie de adviseurs zijn die jou graag verder helpen bij het maken van jouw investering. Annexum heeft, als een van de weinige aanbieders, een brede portefeuille verdeeld over diverse marktsegmenten. Beleggingsfondsen in woningen, kantoren, winkels, zorgvastgoed en supermarkten, bij Annexum kun jij als particuliere belegger in diverse segmenten investeren zodat jouw risicospreiding optimaal is. Er zijn open en gesloten beleggingsfondsen en via deze gemakkelijke wijze worden er regelmatig emissies aangeboden in bestaande fondsen of, na acquisitie van nieuw vastgoed, in nieuwe fondsen. #atyourservice

Een korte terugblik en vooruitzien

Vanmiddag neem ik de gasten graag mee op een korte terugblik van de eerste 2 maanden sinds de livegang van Chepri, die begon tijdens een feestelijke uitzending van Real Estate Radio, ons vastgoedradiostation. We stelden daarin ons bestuur voor, wat later iets werd aangepast met de komst van Michel Visser en werd omgedoopt tot de Raad van Advies.

We mochten in de eerste maanden een aantal enorm waardevolle partners verwelkomen. Partners die het voor jou als lid heel eenvoudig maken direct aan te kloppen bij de organisatie die je nodig hebt. Of dit nu de financierder, de online verhuurder, de beheerder, de hypotheekadviseur of de makelaar is. Alles onder één dak voor jou samengebracht.

Dankzij deze partners, of liever gezegd, in samenwerking met onze partners gaan wij ervoor zorgen dat wij jou een directe toegang tot vastgoed kunnen gaan bieden. Dit doen wij bijvoorbeeld in de regio Den Haag en Rotterdam via Esther Dekker en in de regio Zwolle, Apeldoorn en noordelijker via Mannes Smelt. In de regio Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Brabant kun je terecht bij Donny Verboom. Daar gaan we binnenkort nog een waardevolle landelijke speler aan toevoegen, zodat jij in alle regio’s optimaal bediend wordt!

Volgende week spreek ik verder met Vastgoedbelang, de branchevereniging voor particuliere beleggers. Het is natuurlijk enorm belangrijk dat we goed samenwerken. We zijn ondertussen, samen met een van de Chepri partners al aan een unieke invulling voor netwerk, kennisdeling en vastgoedtools bezig, en daar spreek ik ook graag met Laurens van Noort over. Ik houd je op de hoogte!

Je ziet, we hebben niet stilgezeten deze afgelopen 2 maanden!

Het is ontzettend fijn ook dit netwerk weer vorm en invulling te mogen geven, en een absolute meerwaarde te realiseren. Dat kunnen we natuurlijk alleen door het samen te doen. Daarom ben ik ook ontzettend blij vanmiddag een groot aantal van de leden te mogen verwelkomen, om elkaar beter te leren kennen. Hoe beter ik je ken, hoe meer ik voor je kan betekenen en hoe makkelijker ik je aan de juiste partijen kan koppelen.

Ik wil je dan ook vragen ons te helpen dit netwerk te laten groeien!

Ken jij (of ben jij) een particuliere belegger die heel veel interesse heeft in dit netwerk, graag de opleiding wil volgen om gecertificeerd belegger te worden of popelt om naar de unieke meetings te komen? Zoals de meeting in oktober bij Benkey in Laren, een borrel tijdens de Provada, een zeildag in Muiden of een kennis- en netwerksessie in september in Arnhem?

Wanneer jij een nieuw lid aanbrengt belonen wij dat deze zomer!

  • Voor ieder nieuw lid dat zich via jou aanmeldt ontvang jij of een fantastische lunch bij een heerlijk restaurant óf een heel prettige korting op jouw eigen lidmaatschap. Jij mag kiezen. Wij zorgen dat het enorm de moeite waard is.
  • Voor ieder nieuw lid dat zich via jou aanmeldt voor coaching en/of de beleggingsopleiding trakteren wij jou op een verrukkelijk diner óf een flinke korting op jouw lidmaatschap van volgend jaar. Geweldig om samen de groei te gaan begeleiden.

Laten we er zo samen een fantastische zomer van maken!

Dank je wel voor je hulp alvast om dit netwerk te funderen, zodat wij met elkaar voor particuliere beleggers niet alleen een thuishaven realiseren, maar ook dé manier om op de best mogelijke wijze langjarig en renderend te beleggen in vastgoed.

Dank je wel,

Liefs, Claudia

Over de schrijver
CHEPRI, het kwaliteitsnetwerk (partners & members) voor particuliere beleggers biedt jou directe toegang tot de vastgoedsector, vastgoed, kennis, netwerk, expertise én business.
Reactie plaatsen