CHEPRI

Focus op Beleggen in Vastgoed

Een duurzame en renderende portefeuille bouwen door bewezen strategie

Hoe investeerders hun succes realiseerden

Jij hebt recht hebt op het beste advies en bewezen kennis als fundering van jouw succesvolle vastgoedportefeuille

Dat is de reden dat Chepri is samengesteld uit experts, om jouw vragen te beantwoorden, kennis te delen, successen te  vieren en inspiratie op te halen.

Je verlangt directe feedback en ontvangt die ook.

Ontdek hier door te leren wat optimaal vastgoed beleggen betekent tijdens de beste cursus, omdat die gemaakt is door professionals die op dagelijkse basis in de vastgoedsector werkzaam zijn. 

Binnen het Chepri platform vind je daarnaast coaches en adviseurs voor jou in jouw eigen regio. Zo zorgen wij ervoor dat jij alle kennis krijgt en zo de inzichten versterkt om het meeste uit jouw vastgoed te halen. 

Lees en ontdek meer over vastgoedfondsen met AFM keurmerk en realiseer jouw doelen door ons vastgoed kennisplatform en - connecties.

Door ons dagelijkse werk in de professionele vastgoedsector kunnen wij jou steeds directe toegang bieden tot kennis in deze dynamische markt. Loyaliteit, bewezen betrouwbaarheid en een jarenlange, succesvolle betrokkenheid met de vastgoedsector kenmerkt ons. 

Daar zijn wij al Sociëteit Vastgoed in 4 jaar de grootste mee geworden. Hoe? Omdat het ons altijd om jou gaat en om maatschappelijke verbetering. Hierdoor zijn we altijd op zoek naar oplossingen en het delen van de beste kennis.

Ontdek de succesvolle strategie en start

Beleef nu wat kennis en netwerk voor jou betekenen door de inzichten te gebruiken van ervaren vastgoedprofessionals. Wij helpen jou verder, door steeds het volgende level te realiseren. Zo bouw jij jouw gewenste  succes.#atyourservice

Team CHEPRI

Team CHEPRI

Claudia van Haeften Founder Chepri

Claudia van Haeften MBA MSV

Founder Sociëteit Vastgoed  & Company
Esther Dekker Co-Founder Chepri

Drs. Esther Dekker MSV

Voorzitter CHEPRI
CHEPRI

Persoonlijke coaching

 Van onze vastgoed experts

Raad van Inspiratie & Experts Chepri

rogier-van-heeswijk-notaris-chepri

mr. Rogier van Heeswijk MSV

De Notaris (Rox Legal)
Donny Verboom Makelaar CHEPRI

Donny Verboom MSV

De Makelaar (Verhome Vastgoed)
Michel Visser

mr. Michel Visser MSV

De Advocaat (Fisherman Advocaten)
ewoud-pranger Chepri

mr. Ewoud Pranger MSV

De Fiscalist (Itpa)
Jan van den Hogen, ambassadeur Sociëteit Vastgoed

drs. Jan van den Hogen MSc MSV

De institutionele Belegger (Deka Investment)

Missie

CHEPRI is als kennis- en expertteam Beleggen onderdeel van stichting Sociëteit Vastgoed, hét Nederlandse kennis- en kwaliteitsplatform en zakelijk vastgoednetwerk.
Hiermee leveren wij op de meest effectieve wijze vastgoedkennis en expertise door vastgoedprofessionals met beleggers die blijvend willen ontwikkelen en groeien. De experts leren en adviseren over de mogelijke strategieën voor duurzaam en renderend beleggen onder alle marktomstandigheden. Door het enthousiast en consequent delen van kennis en expertise blijft de kwaliteit centraal.

Visie

Sociëteit Vastgoed realiseert door het vastgoedbeslissersnetwerk en de Academy maatschappelijke meerwaarde, duurzame begeleiding en een optimale toegang tot mogelijkheden. Via de Leadership Teams brengen wij de diverse assetklassen samen ter versterking en optimalisatie.  De toevoeging van Chepri aan de stichting effectueert een meerwaarde door de beleggerscertificering, de juridische dienstverlening, coaching en de professionele begeleiding. Zo zijn investeringen, verhuur, regel- & wetgeving en samenwerkingen gefundeerd in een sterke achterban: de basis van succes. 

Cursus Duurzaam en Effectief Beleggen in Vastgoed

Wat kun jij verwachten?

chepri-netwerk

Netwerk

Door de investeerder, adviseur en vastgoedexpert te connecten ontstaat de gewenste synergie en kennisoverdracht. Dit resulteert in een concrete Return on Investment, oftewel hier start het succes.
opleidingen-chepri

Cursussen & Opleidingen

Gecertificeerd beleggen is als online cursus samengesteld door ervaren vastgoedprofessionals die iedere dag met passie en succes met vastgoed werken en jou alles leren over effectief beleggen in vastgoed.

event-chepri

Events

De events bieden jou toegang tot een beleggersnetwerk én vastgoednetwerk. Tijdens de events bezoeken we locaties, geven toegang tot beleggingspanden, organiseren kennistafels en leren we elkaar beter kennen.