CHEPRI

Start met Verantwoord investeren in Vastgoed

Een duurzame en renderende portefeuille door bewezen strategie

Hoe investeerders hun succes realiseerden

“Wij vinden dat als jij particuliere belegger wil zijn, jij recht hebt op het beste advies en directe mogelijkheden om een succesvolle en duurzame vastgoedportefeuille op te bouwen, die blijvend rendeert. 

Daarom kun jij in ons netwerk vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie ophalen. Je ontvangt directe feedback van ons team en anderen die jou graag vertellen hoe zij succes hebben gerealiseerd bij datgene waar jij nu mee bezig bent. 

Je vindt hier de samenwerkingen waar je naar op zoek bent en binnen het platform vind je coaches, makelaars, financierders, beheerders en adviseurs voor jou als lid in jouw eigen regio. Zo zorgen wij ervoor dat jij een sterk en  passief inkomen genereert uit jouw vastgoed terwijl je vastgoednetwerk groeit.  Door ons dagelijkse werk in de professionele vastgoedmarkt kunnen wij jou steeds een directe toegang bieden tot deze dynamische markt.

Loyaliteit, betrouwbaarheid en een jarenlange, succesvolle betrokkenheid bij de vastgoedsector kenmerkt ons. Daar zijn wij in 4 jaar de grootste mee geworden. Omdat we dagelijks op zoek zijn naar oplossingen om de juiste match te maken voor onze leden, met de beste kennis van vastgoed.

Ontdek de succesvolle strategie en start

Beleef nu zelf hoe jij steeds weer kunt opschalen, jouw vastgoedportefeuille uit kunt breiden en succes realiseert door de inzichten te gebruiken van ervaren vastgoedprofessionals. Maak gebruik van de toegang tot goed vastgoed (te koop of te verkopen), en realiseer jouw financiële doelen door ons netwerk jou verder helpt, om zo steeds het volgende level te realiseren. Zo bouw jij jouw gewenste vastgoedportefeuille en jouw succes.#atyourservice

Team CHEPRI

Team CHEPRI

Claudia van Haeften Founder Chepri

Claudia van Haeften MBA MSV

Founder Sociëteit Vastgoed  & Company
Esther Dekker Co-Founder Chepri

Drs. Esther Dekker MSV

Voorzitter CHEPRI
CHEPRI

Persoonlijke coaching

 Van onze vastgoed experts

Raad van Advies en Experts Chepri

rogier-van-heeswijk-notaris-chepri

mr. Rogier van Heeswijk MSV

De Notaris (Rox Legal)
Donny Verboom Makelaar CHEPRI

Donny Verboom MSV

De Makelaar
Michel Visser

Michel Visser MSV

De Advocaat
ewoud-pranger Chepri

mr. Ewoud Pranger MSV

De Fiscalist (Itpa)
Jan van den Hogen, ambassadeur Sociëteit Vastgoed

drs. Jan van den Hogen MSc MSV

De institutionele Belegger (Deka)

Mannes Smelt MSV

De Adviseur (Vastgoedpartner)

Missie

CHEPRI is als onderdeel van Sociëteit Vastgoed hét Nederlandse kwaliteitsnetwerk van particuliere beleggers.
Hiermee verenigen wij op de meest positieve wijze professionals met investeerders, eigenaren en verhuurders.

Zo is het voor iedereen helder welke strategieën nodig zijn om een waardevolle, passieve en blijvende duurzame inkomensstroom te creëren.

Door het enthousiast en consequent delen van kennis en expertise blijft de kwaliteit centraal.

Visie

Sociëteit Vastgoed realiseert door het vastgoedbeslissersnetwerk en de Academy maatschappelijke meerwaarde, duurzame investeringen en een optimaal rendement. 

De toevoeging van Chepri aan de stichting biedt een directe meerwaarde door de beleggerscertificering, de juridische dienstverlening, coaching en de professionele begeleiding. Zo zijn investeringen, verhuur, regel- & wetgeving en samenwerkingen gefundeerd in een sterke achterban: de basis van succes. 

Duurzaam en verantwoord beleggen in vastgoed

Wat kun jij verwachten?

chepri-netwerk

Netwerk

Door de beginnende investeerder te connecten met de ervaren belegger ontstaat de gewenste synergie en kennisoverdracht. Dit resulteert in een concrete Return on Investment, oftewel hier start jouw succes.
opleidingen-chepri

Cursussen & Opleidingen

Gecertificeerd beleggen is als cursus samengesteld door ervaren vastgoedprofessionals die iedere dag met vastgoed werken en jou alles leren over succesvol particulier beleggen.

event-chepri

Events

De events bieden jou toegang tot een beleggersnetwerk. Tijdens de events bezoeken we locaties, geven toegang tot beleggingspanden, organiseren kennistafels en leren we elkaar beter kennen.
arrow_drop_up arrow_drop_down