Share your news
13 februari 2023 
in Chepri
23 min. leestijd

Share your news

Share your news!

Aan alle professionals die actief zijn in het vastgoed vakgebied: Wij nodigen jou uit om jouw nieuws met ons te delen, zodat wij het kunnen verspreiden via ons netwerk en social media.

Of je nu een nieuwe ontwikkeling hebt binnen jouw bedrijf, een interessant artikel wilt delen, aankoopt, verkoopt, bouwt, ontwikkelt of een evenement organiseert, wij willen het graag weten en helpen jou om het te delen met een groter publiek om de sector nog beter te verbinden.

Neem contact met ons op en deel jouw nieuws direct met de vastgoedmarkt!

De leden van Sociëteit Vastgoed, Sociëteit Vastgoed Academy en Chepri kunnen hun gewenste publicaties direct en blijvend toesturen naar info@claudiavanhaeften.eu waar professionele journalisten jouw berichten gereed maken voor publicaties op onze websites, social media, nieuwsbrief en wij dit graag delen tijdens meetings. #atyourservice

Wens je jouw nieuws via video of podcasts te delen? We plannen graag een afspraak met je in om dit te realiseren. Ons bereik is enorm groot.

Share your news!

Samen bouwen wij de sector. Tot Sociëteit Vastgoed & Chepri.

#team #socialmedia #share
Sociëteit Vastgoed Sociëteit Vastgoed Academy CHEPRI, voor Particuliere Beleggers in Vastgoed Claudia van Haeften Consulting #rebuildtheworld #bettertogether #consulting #Vastgoed #nieuws #joinus #sharethenews #video #joinforsuccess

Over de schrijver
CHEPRI, het kwaliteitsnetwerk (partners & members) voor particuliere beleggers biedt jou directe toegang tot de vastgoedsector, vastgoed, kennis, netwerk, expertise én business.
Reactie plaatsen