Starten met Investeren

Introductie in Vastgoedbeleggen

24 juni

10:00/11:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wat jij gaat leren

  • Wat is vastgoed eigenlijk precies?
  • Waarom investeren in vastgoed?
  • Wat heb je nodig om te investeren in vastgoed?
  • Wat is jouw waarom, jouw verlangen?
  • Hoe werkt hefbomen?
  • Hoe bepaal je je investeringsstrategie?
  • Hoe kan je vastgoed het best financieren?
  • Basisinvulling vastgoedrekenen!

Leer van onze professionals
Gepresenteerd door

Esther Dekker Co-Founder Chepri

Esther Dekker - Voorzitter Chepri

In 2016 werden we steeds vaker door beleggers benaderd of we een pand dat ze hadden aangekocht wilde verhuren. Ik kwam dan regelmatig op plekken in Rotterdam waarbij ik me hardop afvroeg waarom je zo’n pand als belegging aan zou willen kopen. Tevens viel het me op dat alles wat ik zelf opzocht over vastgoed vaak in onbegrijpelijke taal geschreven stond. Dit inspireerde me om een blogwebsite te beginnen om zo op een toegankelijke manier kennis te delen over vastgoed. Woningverhurenrotterdam.nl werd opgezet en al snel succesvol gevonden door particuliere vastgoedbeleggers. Al snel volgden verschillende masterclasses, webinars en sinds 2020 een succesvolle podcast en vastgoed vlog.
donny-verboom-chepri

Donny Verboom - bestuurslid Chepri

Met trots mag ik betrokken zijn bij deze nieuwe netwerkclub en kennisplatform met een focus op particuliere vastgoedbeleggers. Ik zal samen met andere fantastische vastgoedexperts mijn kennis en visie op het gebied van vastgoed delen en vastgoedbeleggers begeleiden om op een gezonde manier te investeren in vastgoed. Ik spreek en begeleid met Verhome Vastgoed veel (startende) vastgoedbeleggers. En het verbaast mij hoe gemakkelijk hierover soms wordt gedacht.  Ik verheug me jou verder te kunnen helpen met goed advies en mijn jarenlange opgedane kennis.

Is investeren in vastgoed voor jou? Ontdek het tijdens dit webinar!

Webinar gemist? Houd mij op de hoogte!

Schrijf je hieronder in voor e-mails voor aankomende webinars en evenementen van Chepri | Kwaliteitsnetwerk en kennisplatform voor vastgoed beleggers!
50%
Je bent er bijna!
Op welk gegevens kunnen wij jou bereiken?
Aanmelden
societeit-vastgoed-chepri-embleem-goud