Particulier Beleggen in Vastgoed

Hoe kun jij ‘gezond’ investeren, zonder onnodige risico’s?

Een unieke mogelijkheid deel te nemen aan een webinar waarbij wij jou meenemen op de details, toepassingen, mogelijkheden, rendementen, verwachtingen en begeleiding van beleggen in vastgoed. 

Laat je informeren en stel direct je vragen aan eigenaar Cube Investment Esther Dekker, belegger, coach, investeerder, beheerder en vastgoedexpert.

Zij neemt je mee op starten met beleggen, hoe kijkt een gevorderde belegger naar de markt en wat heeft een expert belegger nodig in deze veranderende markt voor beleggers?

societeit-vastgoed-chepri-embleem-goud

Dat investeren in vastgoed een verstandige keuze is, dat heb je vast wel al vernomen. Maar hoe maak je nu een goede, veilige start hiermee?

Investeren in vastgoed is een fantastische manier om een waardevast passief inkomen te creëren, maar je moet jezelf goed voorbereiden. Daarom organiseren onze vastgoedexperts dit webinar. In slechts 35 minuten van jouw tijdleer jij alle stappen die je moet zetten om een goede start te maken.

Ontdek direct of investeren in vastgoed iets voor jou is!

Wat jij gaat leren in ons webinar:

  • Wat is vastgoed?
  • Waarom investeren in vastgoed een goed idee is
  • Wat heb je nodig om te investeren in vastgoed?
  • Hoe bepaal je jouw investering doelen, en hoe stel je hier je strategie op af?
  • Basisinvulling vastgoedrekenen

Esther Dekker - Voorzitter Chepri

Hallo, ik ben Esther Dekker, de voorzitter van Chepri! Het viel me tijdens mijn loopbaan altijd op dat de informatie over vastgoed in een onbegrijpelijke taal geschreven was. Dit maakt dat de vastgoedmarkt heel ontoegankelijk bleef en slechts voor een select groepje winstgevend. 

Hier wil ik verandering in brengen! In 2016 begon ik met de populaire blogwebsite woningverhurenrotterdam.nl. Op deze site vind je op een laagdrempelige manier informatie voor beginnende particuliere vastgoedbeleggers. Al snel gaf ik verschillende masterclasses, webinars en in 2020 een succesvolle podcast en vastgoed vlog.

Ik zie je graag verschijnen bij het gratis webinar!

shakeel-munir

Hi Esther, Ik wilde je nog teruggeven dat ik de webinar van vandaag en de bespreking van de praktijkcasussen bij chepri-examens echt goed vond! Ontzettend veel van opgestoken over hoe tegen deals aan te kijken en te benaderen. Groet,

Shakeel Munir - Member Chepri

Is investeren in vastgoed voor jou?